HOBBYSIA

HOBBYSIA

Her vil du finne bilder/kommentarer av noe av det jeg lager.

Syns det er kjempemorsomt med kommentarer, så legg gjerne igjen spor etter d
eg:)

onsdag 3. oktober 2012

Mariusvotter


Der var votteprosjektet i havn og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Og nå kan mottakeren vente seg en varm gave i posten.

Mønsteret er rapporter identisk med Marius-mønsteret. Maskeantall og lengde, garntype og pinnestørrelse er tatt fra en modell av Hjertevotten. Jeg har mikset rekkefølge på rapportene og justert mønsterrapportene underveis sånn at de skulle passe maskeantallet. Litt arbeid med den første votten, men nr to gikk raskt å strikke. Så disse er blitt til den siste uken mellom alt papirarbeidet.

Serviettkort




Her ble det et bilderas av noen av serviettkortene som jeg har laget til julemessa. Nederste bilde viser hvordan kortene er på innsiden. I lommen bak kirken er det blass til en pakke med cocktailservietter eller to pakker med papirlommetørklær.

Og NÅ gjenstår det bare å feste "1000" trådender, SÅ kommer bilde av Mariusvottene som Synøve venter på:-)

mandag 1. oktober 2012

Nissens juletre og engler i snøen


To julekort laget av restepapir, godt at noen av bitene som blir til overs kan brukes.
Ellers har helga blitt benyttet til fremdrift i Mariusvott-prosjektet. Snart ferdig med vott nr to, mye telling og opprekking for å få alt til å stemme, men nå ser jeg snart et ferdig produkt som jeg blir fornøyd med. Bilde kommer etterhvert:-)